• darkblurbg
  • darkblurbg

Beauty en Visagie by Grace

Ontspan, straal en wees mooi! 

Beauty en Visagie by Grace is het resultaat van mijn hart en intuïtie volgen. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in allerlei interessante branches, miste ik toch altijd dat ene puzzelstukje: mensen helpen. Daarom ben ik teruggegaan naar mijn kern, de basis van mijn bestaan. Al van kinds af aan help ik graag mensen en daar ligt dan ook mijn kracht: het zelf genezend vermogen van mensen te ondersteunen, te activeren en eventueel te genezen. Later kwam hier uiterlijke verzorging bij: het nóg mooier maken van mensen waarbij innerlijke en uiterlijke schoonheid samenkomen.

Kwaliteit, waarde en creativiteit

Ik werk vanuit mijn hart en ziel, daarom staan kwaliteit, waarde en creativiteit altijd centraal bij Beauty,visagie & Hairstyling by Grace. Voordat ik start, luister ik goed naar wat je nodig hebt of wat je wensen zijn.

Bij mijn massages staan kwaliteit en waarde altijd centraal: ik richt me op jouw innerlijke en lichamelijke gemoedstoestand en behoeften.

Bij visagie en hairstyling kijk en luister ik altijd eerst goed naar wie jij bent, zodat de uiterlijke verzorging past bij jouw persoonlijkheid. Met mijn creativiteit en kundigheid in dit vakgebied, laat ik jou stralen!  

Gecertificeerd en gediplomeerd beautysalon in Hengelo

In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in massage, visagie en hairstyling. Hiervoor heb ik allerlei cursussen en opleidingen gevolgd met officiële certificaten. Denk aan Energetisch Therapie Reiki 1, 2 en 3 master, diverse massages en het werken met modellen, fotografen en bedrijven voor fotoshoots.

Graag verwelkom ik je in mijn salon Beauty,Visagie & Hairstyling by Grace waar je altijd stralend en ontspannend vertrekt.  

Warme groeten,

Grace