• darkblurbg

Last van stress en spanningen?
Een Indiase hoofd massage werkt kalmerend en ontspannend


Een Indiase massage voeding voor de ziel.
Deze massage is zeer geschikt als je last hebt van stress en spanningen waardoor je spieren vast zijn gaan zitten. Dit kan zich uiten in een zere nek, stijve schouders, vermoeide ogen of zelfs haaruitval. Een Indiase massage zorgt voor ontspanning door de blokkades in je spieren weg te nemen. Daarom richt deze massage zich op je hoofd, nek en schouders: de meest gevoelige plekken waar spanning kan ontstaan.


Indiase hoofdmassage in Hengelo

Bij een Indiase hoofdmassage wordt je hoofd met stevige en zachte bewegingen gemasseerd. Op deze manier worden de blokkades opgeheven en de spanningsophopingen verlicht. De massage richt zich speciaal op de schedel, want die zit vol zenuwuiteinden waardoor deze zeer ontvankelijk is voor aanrakingen. 

Kalmerend en ontspannend
Na een Indiase massage voel je je niet alleen fysiek ontspannen doordat je spieren weer fijn aanvoelen, ook werkt het geest verhelderend. Je hoofd is namelijk het centrum van je hele zenuwstelsel.


De belangrijkste effecten van een Indiase massage:

  • Diepgaande ontspanning van lichaam en geest
  • Mooiere teint, de huidfuncties verbeteren
  • Betere ademhaling
  • Betere spijsvertering
  • Intensievere ontgifting
  • Betere weerstandsvermogen tegen infecties
  • Verbetering van de spierstofwisseling

Daarnaast kan de Indiase massage bij meer gezondheidsproblemen ingezet worden.

De behandeling
De Indiase massage wordt op een stoel gegeven waar je ontspannen kan zitten. Op deze wijze krijgen je spieren de juiste aandacht. De massage wordt op de blote huid gegeven met olie, maar ook zonder olie is mogelijk waardoor je kleding kan aanhouden.  


Interessant weetje

In India wordt hoofdmassage ook wel Champissage genoemd en is echt onderdeel van de Indiase cultuur. Het wordt namelijk al duizenden jaren toegepast, geperfectioneerd en van ouder op kind doorgegeven. Oorspronkelijk was het een onderdeel van de voorbereidingen van de bruid op het huwelijk. Afhankelijk van het seizoen werden oliën gebruikt om het haar sterk, vol en mooi te maken, om haaruitval of het afbreken van het haar tegen te gaan. Hedendaags wordt deze massagevorm nog steeds in kapsalons toegepast.

Een Indiase massage is voeding voor je ziel

Een Indiase massage werkt helend en kan op verschillende gebieden waardevol zijn. Het kan preventief gebruikt worden, maar het kan ook gezondheidsproblemen verminderen en in sommige gevallen zelfs genezen. De massage helpt op verschillende manieren die samen een gevoel van fysiek en mentaal welzijn creëren.

Afspraak maken?
Gun jezelf ontspanning en minder stress en maak een afspraak voor een Indiase massage via contactformulier en laat een bericht achter.

Contact

Beauty & Visagie  by Grace

Old Ruitenborgh 108

7556 NJ Hengelo

06-28132420

 

Afspraak maken:

info@beautyenvisagiebygrace.nl

Kvk: 76639673

Btw-id: NL003112786B54

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

 

 

Social media