• darkblurbg
  • darkblurbg

 

                                     Energetisch

Breng je lichaam weer terug in balans
Energetisch therapie voor rust en ontspanning!

Ons lichaam heeft een zelf genezend vermogen. Door een energetische therapie behandeling wordt dit vermogen geactiveerd. Dit doe ik middels handoplegging.


Energetische therapie in twee behandelingen

Tijdens de energetische therapie wordt het lichaam weer in balans gebracht. Je kan kiezen uit twee behandelingen. Bij beide behandelingen wordt muziek, geuren en kaarslicht ingezet om een oase van rust en sfeer te creëren.

30 minuten
In een half uur wordt middels handoplegging  je hoofd, nek en schouders behandeld. Tijdens de sessie zit je op een comfortabele stoel en kleding kan gewoon worden gedragen. 

90 minuten
Tijdens deze lange behandeling neem je plaats op een massagetafel. Middels handoplegging breng ik het lichaam weer in balans op de plekken waar dat nodig is. Ook hier kan de kleding gewoon gedragen worden.

Na de behandeling adviseer ik je veel water te drinken, zodat de afvalstoffen makkelijker het lichaam verlaten kan.

Voordelen van energetische therapie behandeling
Energetische therapie kan allerlei klachten verminderen of verhelpen. Bij alle klachten is er sprake van de verstoring van het natuurlijke evenwicht in het lichaam. De behandeling ondersteunt het lichaam bij het herstellen van deze balans.

  • (Over)vermoeidheid
  • Stressklachten, zoals nek-, schouder- en rugpijn, buikpijn, migraine, hoofdpijn, slapeloosheid en rusteloosheid.
  • Uitputting door bijvoorbeeld chemokuur, een operatie of bij langdurige ziekten
  • Traumatische ervaringen en chronische pijn

Dankbaar
Het is uniek, authentiek en waardevol, dat ik met deze gave geboren ben en uiteraard de studie afgerond heb om energetische therapie te mogen geven. Ik ben dankbaar dat ik mensen mag helpen vanuit mijn hart en ziel.

Interesse?
Heb je interesse in een energetische behandeling of wil je meer weten over deze therapie? Neem vrijblijvend contact met ons via contactformulier.