• darkblurbg

Breng met aroma je lichaam weer in balans en geniet van een heerlijke geurige en kruidige massage met aromatherapie

Aromatherapie wordt in combinatie gegeven met een massage. De aroma’s dienen dan ter ondersteuning van de massage. Er wordt een compositie gemaakt met een basisolie dat gericht is op uw wensen en klachten. En heeft een diepere werking. 


Aromatherapie: aroma’s die aansluiten op jouw behoeften

Bij aromatherapie worden etherische oliën ingezet om lichamelijke of psychologische klachten te verlichten. De geuren van de oliën beïnvloeden namelijk onze psyche. Zo heeft de ene olie bijvoorbeeld een oppeppend effect en een andere olie juist een kalmerend effect. Iedere olie helpt de mens zijn innerlijk disbalans te corrigeren. In overleg bepalen we welke aroma het beste bij jouw situatie en behoefte past.  


Toepassingsgebieden

Aromatherapie kun je op veel orgaansystemen van het lichaam en de geest toepassen. De meest geschikte behandelgebieden zijn de huid en het haar, de spieren en gewrichten, het hart en vaatstelsel, de luchtwegen en het zenuwstelsel. Ik zet aromatherapie in bij een massage. Bij twijfel over de inzet van aroma’s en je gezondheid, raadpleeg altijd je arts.


100% natuurlijk en zonder toevoegingen
Basisoliën worden altijd gebruikt als basis voor het ontwikkelen van een compositie. Etherische oliën mogen nooit puur op de huid aangebracht worden en is niet bestemd voor inwendig gebruik. De etherische oliën die ik gebruik zijn 100% natuurlijk en zonder enige toevoegingen.


Interessant weetje
De essences van de planten ontstaan in de uiterst kleine vetkliertjes: in de stam, de stengel, de bladeren, de bloemen, de zaden en de vruchten, maar ook in het hout, de bast en de hars van bomen en planten. Daardoor heeft iedere essence haar eigen karakteristieke kleur en geur. Deze essences worden uit de planten geoogst door ze uit te persen of door ze te verhitten.


Ervaar de ontspannend werking van aromatherapie

Bel gerust voor meer informatie over mijn aromatherapie en welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de verschillende massages. Ik laat je graag de heilzame werking van aroma’s ervaren. Je kan me bereiken via contactformulier.